Tuesday, 16 April 2013

Kryolan Supracolor Foundation Murah


Assalamualaikum .. ^_^


HARGA : RM 35
POSTAGE : FREE !!

hi!!!! sesiapa yg nak dapatkan supra krylon foundation..Niena ada jual..Pakai foundation ni series kulit mmg jadi cantik..Apa-apa jenis kecacatan di muke pun die cover..Bagus sangat! 
Muke jadi, GLOW, GEBUSS...Yang penting tahan lama n tak berminyak...

INI SERIUS .. BUKAN COBAAN .. HIHI ..

Harganye memang berbaloi...7g untuk hanya RM35 (SM) ; RM40 (SS) sahaja...Murah kann..
Boleh pakai untuk 2-3 bulan bergantung ats pemakaian...Ingat 7g bukan 5g....7g! 
Takut terkeliru dgn yg other seller jual..hehehe

SUPRA KRYOLAN yg Niena jual ni mmg ORIGINAL .. Niena dapat dari pengedar Kryolan yang sah di Malaysia ..

Niena jual 5 code warna je ye yang mmg Hot !! Hot !! Hot !! sgt2..
Niena ada 3W, 4W, FS38, FS45 & NB ye..



2W - UNTUK KULIT CERAH PUTIH : ZIZIE EZZATY
3W - UNTUK KULIT CERAH PINK : SOFEA JANE
4W - UNTUK KULIT SEDERHANA : ERRA FAZIRA/SITI NURHALIZA
5W - UNTUK KULIT SAWO MATANG : FASHA SANDHA /NURUL
FS38 - UNTUK CERAH KEKUNINGAN : LISDAWATI
FS45 - CERAH SIKIT PADA 4W
NB - UNTUK NATURAL BEIGE : ROZITA CHE WAN



Code lain seperti  2W, 5W & IVORY akan dijual jika terdapat permintaan yang tinggi .. :)

SMS/WHATSAPP/VIBER

017-8242887

Cepat-cepatlah order , kalau tak menyesal nanti .. =)

0 comments:

Copyright © . All Right Reserved by Niena Sofea